Kosten en verwijzing


Vergoeding uit basispakket

Vanuit het basispakket heeft iedereen recht op 10 uur ergotherapie per kalenderjaar. Een aantal verzekeraars vergoedt echter meer uren in aanvullende verzekeringen, u kunt dat zien in uw polis.


Contracten met ziektekostenverzekeraars

Ergotherapiepraktijk Irmgard Odijk heeft overeenkomsten afgesloten met alle zorgverzekeraars zodat wij rechtstreeks bij uw zorgverzekeraar kunnen declareren en u daar geen omkijken naar heeft. Houdt u er wel rekening mee dat ook op ergotherapie het wettelijk eigen risico van toepassing is.


Betalen

Gewoon betalen voor een behandeling is ook mogelijk. U kunt de tarievenlijst bij Ergotherapiepraktijk Irmgard Odijk opvragen.


Via verwijzing

U kunt via een verwijzing van een (huis)arts of specialist bij mij in behandeling komen of rechtstreeks via DTE (Directe Toegang Ergotherapie).


Via Directe Toegang Ergotherapie

Directe Toegang Ergotherapie (DTE) betekent dat cliƫnten, ouders/ verzorgers en/of mantelzorgers direct ergotherapie kunnen aanvragen bij Ergotherapiepraktijk Irmgard Odijk. In dat geval heeft u geen verwijzing van een arts nodig. Tijdens het eerste consult vindt in dat geval de screening DTE plaats. Indien de hulpvraag binnen het bereik van de ergotherapie en binnen de deskundigheid van Ergotherapiepraktijk Irmgard Odijk valt, wordt direct gestart met analyse en onderzoek waaruit de behandeling volgt. De huisarts krijgt een screeningsrapport en een eindrapportage.


Algemene voorwaarden en pricayverklaring

U kunt onze algemene voorwaarden inzien en downloaden door te klikken op deze link. Voor onze privacyverklaring kunt u klikken op deze link.